Ασφαλη στη Χρηση

Τα προϊόντα Dermatix συστήνονται απο πλαστικούς και δερματολόγους.

Αποτελεσματικoτητα

Το Dermatix® εξομαλύνει, μαλακώνει και απαλύνει τις ουλές, μειώνει τον πόνο, τον κνησμό και τον αποχρωματισμό του δέρματος που προκαλούν οι ουλές.

Φύλλα Σιλικόνης Dermatix®

Κατασκευασμένο από σιλικόνη και Τεφλόν, το λεπτό Διάφανο Φύλλο Σιλικόνης Dermatix® Silicone Sheet Clear παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό διαφάνειας ελαστικότητας και σταθερής εφαρμογής με την αυτοκόλλητη ουσία που περιέχει. Η σιλικόνη περιορίζει τις υπερτροφικές ουλές και τα χηλοειδή, ενώ η διαφανής σύσταση του προϊόντος κάνει το φύλλο ελάχιστα διακριτό. Το Διάφανο Φύλλο Σιλικόνης Dermatix® Silicone Sheet Clear δεν χρειάζεται συγκολλητική υποστήριξη με έμπλαστρο ή δίχτυ και αυτό καθιστά τα Φύλλα Σιλικόνης Dermatix® Silicone Sheet Clear ιδανικά για τα εκτεθειμένα μέρη του σώματος (π.χ. πρόσωπο και χέρια). Τα Διάφανα Φύλλα Σιλικόνης Dermatix® πλένονται με μαλακό σαπούνι και νερό καθιστώντας εύκολη την επαναχρησιμοποίηση τους.

Το Φύλλο Σιλικόνης με Ύφασμα Dermatix® Silicone Sheet Fabric είναι λεπτό, αυτοκόλλητο και ενισχυμένο με ύφασμα. Η μία όψη του είναι σιλικόνη που κολλάει στο δέρμα περιορίζοντας και προλαμβάνοντας τη δημιουργία ουλών. Η άλλη όψη είναι ενισχυμένη με ένα απαλό μεταξένιο ύφασμα που κάνει το φύλλο σιλικόνης Dermatix® άνετο και βολικό κάτω από το ρουχισμό. Το Φύλλο Σιλικόνης με Ύφασμα Dermatix® Silicone Sheet Fabric πλένεται με μαλακό σαπούνι και νερό καθιστώντας εύκολη την φροντίδα και επαναχρησιμοποίηση των Φύλλων Σιλικόνης Dermatix®.

Όσο λεπτότερο είναι το Φύλλο Σιλικόνης:

  • Κολλά καλύτερα πάνω στην ουλή και είναι αποτελεσματικότερο
  • Είναι πιο εύκαμπτο.

Διατίθεται σε δύο τύπους :

Διάφανο Φύλλο Σιλικόνης Dermatix® Silicone Sheet Clear

Εντελώς αόρατο! Τοποθετείται απευθείας σε γυμνό δέρμα.
Ιδανικό για το πρόσωπο και τα χέρια - μπορείτε ακόμα να απλώσετε και make-up πάνω του.

Φύλλο Σιλικόνης με Ύφασμα Dermatix® Silicone Sheet Fabric

Η επένδυση με μεταξένιο ύφασμα παρέχει το μέγιστο επίπεδο άνεσης και ευκολίας κάτω από το ρουχισμό και τα ενδύματα πίεσης.

Τα πλεονεκτήματα των Φύλλων Σιλικόνης Dermatix®

  • Είναι βολικά και εύκολα στη χρήση
  • Διαφανή ή ενισχυμένα με μεταξένιο ύφασμα για βέλτιστο επίπεδο άνεσης
  • Ενδείκνυνται για χρήση από ασθενείς με μεγαλύτερες ουλές ή κάποιον που έχει υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης δέρματος ή έχει υποστεί εγκαύματα και που ενδεχομένως διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να παραμείνουν οι ουλές
  • Αυτοκόλλητα και βολικά
  • Λεπτά και εύκαμπτα
  • Πλένονται και είναι ανθεκτικά
  • Ημι-διαπερατά στο νερό

Ασφαλη στη Χρηση

Τα προϊόντα Dermatix συστήνονται απο πλαστικούς και δερματολόγους.

Αποτελεσματικoτητα

Το Dermatix® εξομαλύνει, μαλακώνει και απαλύνει τις ουλές, μειώνει τον πόνο, τον κνησμό και τον αποχρωματισμό του δέρματος που προκαλούν οι ουλές.

Bookmark and Share