Ασφαλη στη Χρηση

Τα προϊόντα Dermatix συστήνονται απο πλαστικούς και δερματολόγους.

Αποτελεσματικoτητα

Το Dermatix® εξομαλύνει, μαλακώνει και απαλύνει τις ουλές, μειώνει τον πόνο, τον κνησμό και τον αποχρωματισμό του δέρματος που προκαλούν οι ουλές.

Η αντιμετώπιση των ουλών και τα προϊόντα Dermatix®

Είτε προκλήθηκαν από ατύχημα,χειρουργική επέμβαση ή ασθένειες οι ουλές αποτελούν φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας επούλωσης. Οι ουλές εμφανίζονται καθώς η πληγή επουλώνεται και το δέρμα αναπλάθεται. Επηρεάζονται από 5 παράγοντες:

 • Ηλικία
 • Κληρονομικότητα ( τύποι δέρματος)
 • Περιοχή στο σώμα όπου εμφανίζεται η ουλή
 • Προηγούμενο ιστορικό
 • Μόλυνση των πληγών

Άσχετα με το που βρίσκεται η ουλή ή ακόμα πόσο παλιά είναι έχει μερικές φορές οδυνηρές παρενέργειες όπως: κατάθλιψη, κοινωνικό άγχος, αποφυγή, και γενικότερα χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Τα ευχάριστα νέα είναι πως δεν χρειάζεται να περιμένετε το χρόνο για να βελτιώσει την όψη των ουλών σας. Το Dermatix® – που διατίθεται σε μια σειρά προϊόντων με βάση τη σιλικόνη, έχει κλινικά αποδειχθεί ότι μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση των ουλών. Κατάλληλο για υπάρχουσες προεξέχουσες ανώριμες ουλές και πρόσφατες ουλές, το Dermatix® περιορίζει το μέγεθος των ουλών που προέρχονται από χειρουργικές επεμβάσεις, εγκαύματα και άλλους τραυματισμούς. Το Dermatix® διατίθεται σε δύο τύπους : υπό μορφή Γέλης (Gel) Σιλικόνης (Dermatix® Gel) και υπό μορφή Φύλλων Σιλικόνης ( διαφανή Dermatix® Silicone Sheet Clear και καλυμένο στη μία πλευρά του με ειδικό ύφασμα Dermatix® Silicone Sheet Fabric).

Προβλήματα με τις ουλές

Μπορεί να χρειαστούν πολλοί μήνες για να σβήσουν οι ουλές μετά από τραυματισμό, αλλά οι προβληματικές ουλές μπορεί να έχουν τις ακόλουθες επιπτώσεις:

 • Να μεγαλώσουν
 • Να παραμείνουν κόκκινες / με σκούρο χρώμα και να προεξέχουν χωρίς να μειώνονται
 • Να προξενούν δυσφορία, κνησμό (φαγούρα) ή πόνο
 • Να περιορίζουν τις κινήσεις μιας άρθρωσης
 • Να προκαλέσουν συναισθήματα δυσφορίας λόγω της εμφάνισης

Το Dermatix® χρησιμοποιείται και συνιστάται από πλαστικούς χειρούργους, δερματολόγους και κορυφαίους ειδικούς σε διεθνές επίπεδο, για την αποτελεσματική θεραπεία και τον περιορισμό της δημιουργίας των ουλών. Έχει κλινικά αποδειχτεί ότι μαλακώνει, απαλύνει και εξομαλύνει τις ουλές ανακουφίζοντας από τον πόνο και τη δυσφορία που αυτές προκαλούν. [1]Το Dermatix® απλώνεται εύκολα σε όλες τις περιοχές του σώματος ,συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, των αρθρώσεων και άλλων σημείων του δέρματος.

Πηγές:

 • Πηγές; Mustoe TA et al. Plast Reconstr Surg 2002;110:560-571

Ασφαλη στη Χρηση

Τα προϊόντα Dermatix συστήνονται απο πλαστικούς και δερματολόγους.

Αποτελεσματικoτητα

Το Dermatix® εξομαλύνει, μαλακώνει και απαλύνει τις ουλές, μειώνει τον πόνο, τον κνησμό και τον αποχρωματισμό του δέρματος που προκαλούν οι ουλές.

Bookmark and Share